2015 – KESE

2015 A Kaposvári Egyetemi Sportegyesület Kézilabda Szakosztálya 2015 nyarán alakult Tunyogi Zsófia, Sebők János és Kovács Ferenc kezdeményezéseként, de sok érdeklődő, pártoló fiatal és idősebb kézilabdás segítségével, támogatásával.

2015-16 – Első éves bajnoki szereplésünk a megyében kevés sikert hozott, de minden lejátszott mérkőzés, minden megszerzett gól hozzájárult frissen alakult csapataink egységének megszilárdításához, közösségünk gyarapodásához.

2016-17 – A megyebajnokságokban jó eredményeket értünk el: Somogy női és Somogy-Zala-Vas összevont második, de megyei férfi bajnokaként sok tapasztalatot szereztünk, új célok nyíltak meg előttünk.

2017-18 – NBII Dél-Nyugat. Női és férfi csapatunk kevés sikert ért el a magasabb szintű bajnokságokban, de a megkezdett szezont a célkitűzésünknek megfelelően be is tudtuk fejezni. 2018 nyarán jelentős játékosállomány változás ment végbe mindkét szakosztályban.

2018-19 – A Pécsi VSE-vel történt egyéves megállapodásunk keretében serdülő fiú csapatunk zöldkártyás nevelőegyesületként segíti a pécsiek munkáját. Felnőtt férfi csapatunk a Baranya Megyei bajnokságban indul, pécsi fiatalokkal kiegészülve. Női felnőtt csapatunk a somogyi megyebajnokságban szerepel.