Egy jó félidőre tellett a DKKA ellen

Az ifi lányok csütörtökön délután, edzésidőpontban látták vendégül a DKKA NKFT III-as csapatát.

A listavezető hibátlan mérleggel érkezett, és a mérkőzés első percétől kezdve éreztette, hogy Nálunk sem akar pontot veszíteni. A félidő közepén nyolc, 30 perc után már tizennégy gólos előnnyel vezettek. Támadásainkban sok technikai hiba, bizonytalanság volt, védekezésben pedig kapusunkat hoztuk kellemetlen helyzetbe az ütközések nélküli, lelketlen hozzáállásunkkal. (7-21)

A második félidőre a lányok kissé összeszedték magukat. Védekezésben több ütközéssel, határozottab kilépésekkel sikerült a támadások egy részét megakasztani, bár ehhez a vendégek visszafogottabb tempója is hozzájárult. Támadásban szintén kissé felfrissültünk: több gyorsabb lefolyású akcióból sikerült pár értékes gólt, de a mérkőzés egészét tekintve inkább egy fontos tapasztalatot szerezni: lehajtott fejjel nem lehet jó kézilabdát játszani. (21-42)

Az őszi szezon utolsó mérkőzése jövő szombaton, december 8.-án lesz a lányoknak, ahol hazai pályán fogadják a tabellán előttünk álló Góna-Lenti csapatát. A mérkőzés 13:00-kor kezdődik a szokásos helyen, az Egyetemi Sportcsarnokban.