Nehéz időszak

A Siklóstól elszenvedett hazai vereség után újabb két nehéz mérkőzés várt a felnőtt férfi csapatunkra. Előbb Bajára utaztunk majd a Hőgyészt fogadtuk itthon. A sérültek és a hiányos keretünk ellenére megpróbáltuk a lehető legjobbunkat nyújtani.

A nyolcadik fordulóban a több szerb játékost is szerepeltető Baja várt a mieinkre. Jó kedvűen de foghíjasan utaztunk az Alföldre. Bár a találkozót mi kezdtük jobban, az ellenfél hamar átvette a vezetést és folyamatosan növelte előnyét. A félidőben hét góllal (15-8) vezettek a bajaiak. A második játékrészben egyre több hibával és sok cserével játszva egyre nőtt a hátrányunk. Végül Duna-parti csapat magabiztos (34-13) győzelmet aratott.

A bajai vereség után itthon javíthattunk Hőgyész ellen. Az összecsapás előtt a Tolna megyeiek a tabella ötödik helyén álltak, míg mi továbbra is az első pontjainkért küzdöttünk. Ezúttal nem sikerült jól kezdenünk és hamar érvényesítette erejét az ellenfél gárdája. Rengeteg hiba tarkította játékunkat és az első játékrészben nem tudtunk bizonyítani a szép számban kilátogató szurkolóknak. A második félidőben játékunkon tudtunk egy kicsit javítani de felzárkózni már nem tudtunk. A találkozó végeredménye: 21-38.

 NB II férfi felnőtt Dél-Nyugat

Bajai KSE  34-13  Kaposvári ESE

NB II férfi felnőtt Dél-Nyugat

Kaposvári ESE  21-38  Hőgyészi SC

A idei évben még kettő mérkőzés vár a felnőttekre. Előbb Komlóra utaztunk majd a NEKA-t fogadjunk hazai pályán.

Köszönjük a szurkolóknak a bíztatást és buzdítást. Sokat jelent az egyesület számára, az ilyen szép számú nézőközönség.