Női bajnoki: győzelem a Kutas ellen

A rövid megyebajnokság utolsó őszi fordulójában elhoztuk a pontokat a Kutastól.

Jó hangulatú, felszabadult mérkőzésen, végig vezetve megérdemelt győzelmet arattunk idegenben a hiányosan felálló kutasi csapat ellen.

Az első perctől kezdve nálunk volt az irányítás, bár jelentős előnyt nem sikerült kiharcolni az első félidőben. Sok pontatlanság, 1-2 eladott labda is megengedhető volt támadásban a jó kapusteljesítmény és az egy emberként küzdő mezőny jó védekezése előtt. 2-3 gólos vezetésünk a félidő végéig megmaradt. (10-13)

A második félidőben sikerült az előnyt kétszer is hét gólig növelni (19-26, 21-28), ezért a mérkőzés végére kissé alábbhagyott a küzdőszellemünk, de a végső győzelem így sem forgott veszélyben. (28-32)

Minden mezőnyjátékosunk pályára lépett, az ifista lányok ismét jó teljesítménnyel köszönték meg a bizalmat. A két kapuson kívül minden játékosunk góllövőként is szerepelt a jegyzőkönyvben, bár a kapusok teljesítményére némi árnyékot vet, hogy minden gólt Ők ketten kaptak a mérkőzésen… ( 🙂 )

Muschál Zoltán (Kutas): “Sajnos rossz előjelekkel mentünk ma mérkőzésre. A megfogyatkozott keretet még betegség hullám is sújtotta. Az első félidőben sok technikai hibával játszott mindkét csapat. Sajnos a hosszabb kispaddal rendelkező vendég csapat megérdemelten vitte el a két pontot. A lányaimnak gratulálok, hogy csere nélkül sem adták fel az utolsó percig.”

Péter Gergő (Kaposvár): “A Barcson megkezdett úton kell tovább haladnunk. Erőnk most remek közösségünkben és kitűnő kapusteljesítményünkben rejlik, céljaink pedig túlmutatnak az idei megyebajnokság keretein, a jövőt építjük Kaposváron.”

Folytatás teremtornákkal, majd a tavaszi szezonban két bajnoki mérkőzéssel. Részletek hamarosan.