Pécsi vereség

Férfi felnőtt NB2 alsóházi rangadójára utazhattunk a PEAC otthonába, Pécsre szezon hatodik fordulójában. A találkozó előtt a pécsi gárda a tizedik helyről várta a folytatást, míg csapatunk az utolsó (tizenkettedik) helyen állt. Bár célunk nem titkolva az első pontjaink megszerzése volt, végül meg kellett elégednünk egy szoros meccsel és idei talán legjobb játékunkkal.

A mérkőzés az elvártaknak megfelelően szoros játékkal kezdődött. Egyik együttes se volt képes megragadni a vezetést igazán. Az első tíz percben, egymás hibáit kihasználva fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd az ellenfél tudott először több gólos előnyre szert tenni. A félidő hátralévő idejében a végig kettő-három gólos hátrányunkat próbáltuk ledolgozni kevés sikerrel, és a félidőben három gólos (17-14) pécsi vezetést mutatott az eredményjelző. A második játékrészben az edzői szavaknak eleget téve, megpróbáltunk fegyelmezett játékkal előrébb lépni és csökkenteni a hátrányt. Egy ideig sikerült is jobban teljesítenünk, de többször hibáztunk. A mérkőzés vége felé újból sikerült felzárkóznunk és mindösszesen egy-két gól volt a különbség a csapatok közt. Többször volt labdánk egyenlíteni de hetest és ziccert is hibáztunk, majd hét perccel a vége előtt végre összejött a várva várt egyenlítés. A végjátékból sajnos nem mi jöttünk ki jól, nem sikerült nyomást helyezni az ellenfélre és végül koncentrációt vesztve, leindításokat kapva négy gólos vereséget szenvedtünk.

NB II férfi felnőtt Dél-Nyugat

PEAC  33 – 29  Kaposvári ESE

Edzői nyilatkozat (Péter Gergő): „Az alsóházi rangadón a kevesebbet hibázó hazai csapat öt perc jó játékkal megérdemelten tartotta otthon a pontokat.”

A pécsi vereség után, itthon lesz újabb esélyünk a pontszerzésre szombaton az MK Pelikán-Siklós KC gárdája ellen.

https://www.facebook.com/events/562006760798189/

Ahogy már sokszor, most is szeretnénk megköszönni a csapatot elkísérő szurkolóknak a bíztatás ás buzdítást.