Sikeres nyitány, de nehéz II. forduló áll előttünk

Hazai pályán sikerrel vettük az első akadályt, de több kell a hétvégén.

Múlt vasárnap délután a Petőfi SE csapatát fogadtuk. A PTE-ÁOK hallgatóiból álló csapat kis létszámban, külföldi hallgatókkal kiegészülve érkezett, a mi együttesünk a pécsi fiatalokkal közösen,  nagy létszámban várta a mérkőzés kezdetét jelentő sípszót.

 

Az első félidő elvárásainknak megfelelően jó védekezéssel, tempós támadásokkal, 15-9-es eredménnyel zárult. Csapatjátékban még szoknunk kell egymást, de biztató jelek látszanak egy ütőképes gárda kialakulásához.

 

 

A második félidőben a megszerzett előnyt és a határozott védekezést fenntartva, ellenfelünk jó egyéni képességeit semlegesítve győzelmet arattunk a küzdelmes, de sportszerű mérkőzésen. A 30-25-ös végeredményben pozitívum, hogy a fiatal játékosok az utolsó percig hajtottak, indulásokból, gyors középkezdésekből elért “könnyű” gólokkal tartottuk kezünkben a meccs végkimenetelét.

Folytatás ma, vasárnap a Szigetvári KSE ellen. Az első mérkőzését idegenben nyerő ellenfelünk tapasztalt játékosokkal, komoly erőkkel készül a megyebajnokságra, de szeretnénk megnehezíteni a dolgukat, esetleg pontot – pontokat hozni Szentlőrincről, ahol az Általános Iskola sportcsarnokában 17:00-kor kezdődik a “rangadó”.