Bajnoki rajt: a serdülő fiúk is harcba szálltak

Vasárnap a fiúk is megkezdték bajnoki szereplésüket az Országos Serdülő Bajnokság harmadik vonalában.

Fiú serdülő csapatunk idén a Pécsi Városi Sportiskolai Egyesülettel kötött megállapodás értelmében, annak zöldkártyás csapataként, Pécsi VSE megnevezéssel szerepel a tavalyról már ismert bajnokságban. Az együttműködés kölcsönösen előnyös mindkét egyesület számára, hiszen a PVSE nagy múltú közösség, ahol magas szintű szakmai munka folyik, a KESE serdülő csapatával jól be tud illeszkedni az idei tervekbe.

A gyerekek képzése, versenyeztetése azonban továbbra is teljes egészében egyesületünk kezében marad, a játékosok kaposvári kötődésű fiatalok, zömében a tavalyi keretből.

Az első fordulóban a tavalyi bajnokság dobogójáról éppen csak lemaradt Paksi KSE Paksuli csapatához látogattunk. A tavaly ellenük elért eredmények javítása lett volna a célkitűzés erre a hétvégére, de első számú kapusunk hirtelen lebetegedése kényszerpályára állította a srácokat: kapus nélkül utaztunk Paksra.

Ez meglátszott a mérkőzés egészén, de a srácok tisztességesen helyt álltak a kialakult kellemetlen helyzetben: egy mezőnyjátékos kapuba állításával, 19-9-es félidővel, végig hajtva, küzdve szenvedtek vereséget a tavalyi negyediktől. (42-19)

A hétvége eredményei

 

A tabella állása

Folytatás szombaton, hazai pályán Nagykanizsa ellen.