Mozgalmas hét

Újabb eseménydús napokon van túl egyesületünk. Mind a négy csapatunk pályára lépett az elmúlt fordulóban és bár győznünk nem sikerült, utánpótlás gárdáink játéka bizakodásra és örömre ad okot.

Női csapataink Balatonbogláron vendégszerepeltek. Az ifjúságiak az szezon második győzelméért szálltak harcba, míg az ellenfél nulla ponttal állt a meccs előtt. A mérkőzés az elvártaknak megfelelően szoros, küzdelmes játékot produkált. A félidőben döntetlen (11-11) volt az állás. A második játékrészben bár a mi lányaink is vezettek, a végjátékot a bogláriak bírták jobban és végül négy gólos győzelmet arattak.

A felnőttek az idei első pontjaikat szerették volna megszerezni a Balaton parton. A találkozót jól kezdtük és harminc percen keresztül tartani tudtuk magunkat az ellenfélhez. Sajnos a második félidőben az ellenfél folyamatosan növelni tudta előnyét és tetemes előnyre tettek szert. A mérkőzés végére tizennyolc gólos különbség alakult ki.

Női Ifjúsági III. osztály Dél-Nyugat

Balatonboglári SC  27-23  Kaposvári ESE

NB II Női Felnőtt Dél-Nyugat

Balatonboglári SC  40-22  Kaposvári ESE

 

A serdülő fiúk a múlt heti hazai győzelem után Kalocsára utaztak, hogy megküzdjenek a Gézengúz UKC csapatával. Bár az összecsapást végig az ellenfél dominálta, a múlt heti győzelemhez képest is látszódott a fejlődés a fiúkon. A vereség ellenére bizakodva tekinthetünk a jövőbe a játékuk láttán.

A felnőtt férfiak otthon fogadhatták a Siklós csapatát. A mérkőzés előtt mindkét egyesület nulla ponttal szerénykedett a tabellán. Szoros és kemény összecsapás jellemezte a meccs első húsz percét. Sajnos ezek után nem tudtuk tartani a lépést ellenfél gárdájával és egy 0-9-es periódust diktálva tíz gólos (12-22) különbséget alakítottak ki a félidőre. A második játékrészben se tudtunk javítani. A második játékrész pozitívuma, hogy mind fiataljaink, mind sérülésből felépülő játékosaink játékát kipróbálhattuk. A mérkőzés végeredménye: 25-44.

Fiú OSB III. osztály Dél-Nyugat

Gézengúz UKC  33-10 Kaposvári ESE

NB II Férfi Felnőtt Dél-Nyugat

Kaposvári ESE  25-44  MK Pelikán-Siklós KC

Az ifi lányok csütörtökön pótolták az elmaradt Siófok elleni mérkőzést. Becsülettel küzdve, a második félidőben helyenként jó játékkal, de nagyarányú vereséget szenvedtek a végig hajtó vendégekkel szemben.

Női Ifjúsági III. osztály Dél-Nyugat

Kaposvári ESE – Siófok KTC Kft. II 24-45

A vereségeket a hétvégén javíthatjuk ki. A serdülő fiúk itthon fogadják a Satelit FC csapatát, míg a lányok a Hévíz SK-t látják vendégül. A férfiak vasárnap játszhatnak újra, Baján.

https://www.facebook.com/events/613270072130119/

https://www.facebook.com/events/1904597553127067/

https://www.facebook.com/events/146089626017841/

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak az egyesületünk és játékosaink bíztatását.